Træt af stive og dårlige strømper? Med bambus strømper føles det som at have skyer på fødderne

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du også prøvet, at hoppe i et par gamle og forvaskede bomuld strømper? Hvor syningen måske sidder dårligt eller strømpen er blevet så stiv, at du næsten ikke kan bevæge fødderne? Så skal du gøre dig selv en tjeneste og prøve bambusstrømper som din næste strømpe.

Men bare så du er advaret, du skifter aldrig tilbage igen.

Hvorfor vælge bambusstrømper?

Har du nogensinde prøvet at røre ved børnetøj lavet af bambus? Det er noget så blødt. Det føles næsten som, at røre ved skyer eller de der helt bløde bamser. Det lyder dejligt, ikke? Sådan er bambus strømper også. Ualmindeligt bløde og glatte og sidder dejligt på fødderne.

Derudover er de også grønnere for miljøet. Bambus strømper bliver lavet af bambusplanten. De er altså lavet helt uden pesticider og imens bambusplanten vokser, optager den 5 gange så meget CO2 end almindelige træer. Bambusstrømper er derfor også meget miljøvenlige. Du kan derfor med god samvittighed finde det et par gode og billige bambusstrømper.

Har du husket at lave dine bækkenbundsøvelser?

Når man lige har født, så bliver man mange gange mindet om, at lave knibe og bækkenbundsøvelser. Det er vigtigt for at alt bliver normalt igen. Men faktisk er bækkenbundsøvelser en god ting at lave hele livet. For både mænd og kvinder. Er du mand og i tvivl om hvordan du kan træne din bækkenbund? Så træn hver anden måned med bækkenbundsøvelser for mænd.

Du kan for eksempel lægge dig på gulvet med ryggen mod jorden. Herefter skal du bøje dine ben og holde fødderne lige i jorden. Lig nu dine hænder på dit underliv og lad dem hvile der. Når du kan mærke, at du slapper af i mavemusklerne er du klar til at knibe.

Det er vigtigt at det er de rigtige muskler du får fat på. Du skal knibe sammen med bækkenbunden i 5 sekunder. Imens du kniber skal du kunne mærke musklerne trække sig en anelse opad. Hold en lille pause og gentag øvelsen 5 gange.