Tips til at arrangere en mandeaften med lækker mad

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Står du for at arrangere næste mandeaften for kammeraterne? Det er hyggeligt at samles om et godt måltid i selskab med dine bedste kammerater, især hvis I ikke ses så tit. Hvis du vil have et vellykket arrangement, skal der selvfølgelig være styr på lidt godt til ganen, underholdning med mere. Har du brug for inspiration til at stable en hyggelig middag på benene, så lad dig inspirere af følgende råd til en vaskeægte mandeaften.

Sørg for en lækker menu

Kan du godt lide at imponere dine gæster i køkkenet, så kan du sammensætte din egen lækre menu, som du kan servere for kammeraterne. Det kan også være, at I skal hjælpes ad med madlavningen, så alle kan bidrage til det gode måltid.

Vil du hellere bruge tiden på dine venner og slippe for at stå i køkkenet hele aftenen, så kan du bestille en lækker menu udefra. Det er nemt og bekvemt, og du får maden leveret direkte til hoveddøren.

God vin og drikke til at stille tørsten

Til en lækker menu hører der sig naturligvis en god vin til. Har du svært ved at finde den perfekte vin? Valget af vin afhænger først og fremmest af, hvad I skal have at spise – om det er rødt kød, til ostebordet eller blot til at nyde for sig selv. Du kan for eksempel se på vinene fra Zinfandel. Her er et rigt sortiment, så du kan helt sikkert finde en vin, der passer til jeres menu.

Planlæg underholdning til mandeaftenen

Det er ikke sikkert, at I får brug for underholdning eller aktiviteter til mandeaftenen, hvis snakken bare kører derudad. Det er dog alligevel rart at planlægge lidt underholdning som et sjovt indspark til aftenen. Find for eksempel nogle brætspil frem eller hold jeres helt egen øl- eller ginsmagning derhjemme med kammeraterne.