Styrk dit barns motorik gennem timevis af leg med Misioo boldbassin

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man har et barn, så ved man også hvor mange ting der hører med. Det er selvfølgelig på ansvar- og følelsesfronten, men i særdeleshed også hvor mange fysiske ting, der følger med.

Når de er helt nyfødte er der et væld af udstyr, man skal have for at baby kan indgå på den bedste måde i hverdagen. Så bliver de lidt større, og her åbner sig verden af legetøj.

De fleste forældre så helst at legetøjet var lidt æstetisk pænt også, men ofte er favoritterne blandt børnene de største, mest larmende og farverige genstande.

Dog har Misioos boldbassin formået at kombinere både pænt design, et væld af leg og træning af motorik i et og samme produkt. Boldbassinet fyldes med plastikbolde, der med deres form og farve både inviterer til leg, men også stimulerer sanser på mange måder. Således bliver motorikken udviklet gennem hygge og leg.

 

Vælg lige det design, som passer ind i dit hjem

De meget smukke og moderne misioo boldbassin fås i et væld af farver, så der med sikkerhed er ét, som passer ind i indretningen hos dig og dit barn.

Ofte er boldbassinets ydre gråt, men det er muligt at tilkøbe de små bolde i alle regnbuens farver. Så kan du kombinere farverne, så de for eksempel passer til det tema, du allerede har på børneværelset.

Samtidig kan man også skifte mellem farverne på boldene, hvis nu junior pludseligt bliver vild med gul, eller hvis lillesøster skal arve bassinet fra storebror.

Der er i alt fald garanteret timevis af leg og styrkelse af motorik med et Misioo boldbassin, som holder godt i mange år og kan bruges af både store og små. Udover det, så er det også en æstetisk perle i hjemmet.