Spar tid i køkkenet

Madret

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Madlavning med en trykkoker

Kan du godt lide god mad, men har du ikke rigtig tiden til at lave den, så kan en trykkoker hjælpe dig. Der er retter som tager usædvanlig lang tid at lave, men som smager forrygende. Med en stegeovn kan du lave nemt og hurtig mad(find en her). Det er godt hvis du får gæster derhjemme, som gerne vil have noget god mad. Du behøves ikke at stå i køkkenet og holde øje med maden hele tiden i alle de timer, som din ret måske skal koge i. Det er nemmere hvis du kan nøjes med at bruge mindre tid på at koge retten og ikke skulle holde øje med den samtidig med. Det er lige præcis det trykkokeren kan gøre, for dig. Den kan spare dig for en masse tid og besvær i køkkenet.

Lav bedre mad

Med mere tid i køkkenet kan du forberede noget andet i mens. Det kan være at du skal have skåret grøntsager eller skal have lavet en kartoffelmos til retten. Dette vil du få ekstra tid og overskud til, når du gør brug af en trykkoker. På den måde ville du kunne tilbyde mere tilbehør til retten og gøre den endnu mere speciel og lækker, for dine gæster. Du kan let lave kød som, er helt mørt og smelter på tungen. Dine gæster vil tro at du næsten er blevet en professionel kok.

Mere smag i retten

Det du skal gøre er, at fylde ingredienserne ned i trykkokeren og vand, så klare den resten. Den sørger for at retten koger og ventiler gør, at du ikke skal bekymre dig om overtryk i gryden. En anden fordel ved at tilberede maden i en trykkoker er at smagen bliver bedre bevaret i maden. Du kan få mere smag i retten og mere smag ud af f.eks. kyllingen eller kødet, som du tilbereder.