Gør dit liv nemmere med en slow cooker.

slow cooker

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vil du lave kød der smelter på tungen, så gør dig selv den tjeneste at købe en slow cooker.

Mange bruger i dag en stege so, og det var også et hit i starten af dette årti. Problemet med stegesøer er at, de er svære at håndtere samt gøre rent. Det er derfor vores vurdering at det er på tide at de bliver sat på hylden, og at du gør dit liv meget nemmere.

Vi kan varmt anbefale slow cooker maskinen fra Hamilton Beach, hvilken er testvinder fra 2017 hos jagtmagasinet ”Jakt & Jägere”.

Maskinen har en liter kapacitet på 4,7L og er rigtig nem at håndtere. Den har kun tre indstillinger, og vi tør derfor godt love at det er en maskine alle kan anvende. Desuden er den nem at gøre ren, og skålen går nemt i opvaskemaskinen. Hvis du ikke har det, er det også tilstrækkeligt med en skylning under den varme hane.

Hvis du er en af dem som allerede har investeret i en slow cooker, men mangler lidt inspiration til en ret, så kommer vi også lige med en hurtig en her.

Vores favorit er helt klart den klassiske pulled pork, og med en slow cooker i huset, har det aldrig været nemmere at lave sådan en omgang.

Først lægger du et stykke nakkefilet ned i din slow cooker. Herefter laver du en marinade bestående af olie, løg, samt krydderier efter egen smag. Hele den herlighed blender du sammen og hælder over din nakkefilet. Til slut dækker du den halvt til med vand, og tænder for din maskine. Efter 5-6 timer er du klar til at servere.

Her på mandemad går vi naturligvis traditionelt til værks, og putter vores pulled pork i burgerboller med en lækker hjemmelavet coleslaw. Denne coleslaw består af spidskål, gulerødder, mayo, cream fraise og lidt sennep.