Savner du overskud i din hverdag? Prøv kropsterapi

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis der er noget, der trykker psykisk, mentalt eller fysisk, er der ikke noget at sige til, at du savner overskud. Der behøver ikke at være en grund til dit manglede overskud, men hvis der er noget, der går dig på, er der ofte en sammenhæng.

Derfor er det en god idé f.eks. at prøve kropsterapi.

Find en sammenhæng mellem din krop og dine følelser

Der findes flere forskellige former for kropsterapi, men én af dem er Body All Mind. Inden for Body All Mind arbejder kropsterapeuter med en idé om, at der er en kraftig sammenhæng mellem dit psykiske og dit fysiske helbred.

Hvis du døjer med noget psykisk, så mærker du det ofte i din krop i form af spændinger eller smerter. Derfor består Body All Mind også af både samtaler og behandlinger på en briks for at finde en sammenhæng og skabe harmoni i din krop. Læs mere på bodyallmind.com.

Lær at lytte til dig selv

Når du tager til kropsterapi, viser det også, at du lytter til dig selv. Det er en vigtig øvelse i at lytte til din egen krop, når der er noget, der driller enten psykisk, mentalt eller fysisk. Det er aldrig nogen god idé at gå rundt med det uden at gøre noget. Det er ikke sikkert, at du kender en årsag til noget af det, men det er derfor, at kropsterapi er en god løsning.

Gør noget godt for dig selv

Generelt er det sådan, at det er rigtig godt, når du gør noget godt for dig selv. Selvpleje er vigtigt at prioritere i din hverdag, for hvis du ikke fungerer optimalt fysisk eller psykisk, så går det ud over alt muligt forskelligt. Derfor skal du altid tage det alvorligt, når du døjer med noget i stedet for at gemme det væk.