Sådan sikrer du den bedste aften, når gutterne kommer forbi

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nogle gange har du bare brug for en rigtig drengeaften. Den slags hvor alle vennerne kommer over, I spiser noget lækkert grillmad, får drukket nogle øl, og hvem ved – måske ender i nede på den lokale natklub klokken tre. En ting er sikkert – det plejer i hvert fald at være superhyggeligt at have vennerne på besøg. Her kan du få nogle tips til, hvordan du kan gøre drengeaftenen så god som muligt.

God mad gør enhver aften bedre

En rigtig god start på jeres aften vil ofte være et godt måltid. Når der er tale om en rigtig ”mandeaftensmad”, kan du godt begynde at tænde op i grillen. Du bliver nemlig højst sandsynligt meget populær, hvis menuen står på et grillet stykke kød, kartofler i den ene eller den anden form, godt med sovs, og så ikke for meget af det grønne. Så er den gode start på aftenen sikret, og du kan sætte et flueben ved den del.

Du skal helst ikke rende tør for øl

En helt essentiel del af mange drengeaftener, er øl – og gerne i rigelige mængder. Øl er godt, hvis drengeaftenen skal bruges som opvarmning til en tur i byen. Øl er godt, hvis I bare skal sidde derhjemme og hygge jer. Øl er bare generelt godt til en aften med gutterne. Det kan endda være, at I skulle prøve noget nyt, og udvide jeres horisonter rent ølmæssigt – måske med en tjekkisk fadøl?

Faktisk er et fadølsanlæg en ret god måde at sikre dig, at der er øl nok til hele aftenen – og den kan jo let genopfyldes. Book et fadølsanlæg hos Platan øl, og hav et godt grundlag for den gode aften sammen med vennerne.

Sørg for en smule underholdning

Når i først er kommet godt i gang med aftenen, er det også rart nok, hvis det er noget at give sig til. Det kan være alt fra øl stafet til karaoke – så længe der er planlagt noget at lave, skal I nok få noget sjovt ud af det.