Sådan holder du jul med kæresten for første gang

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du holde jul med din mandlige kæreste i år? Så er dette muligvis den perfekte artikel for dig. Her har vi samlet en række gode råd til, hvordan du kan holde en god jul sammen med kæresten. Læs med her, hvis det er noget der interesserer dig.

Gør plads til det mandlige

Det er først og fremmest vigtigt at have fokus på, at der også skal være plads til alt det mandlige i hjemmet, når i holder jul sammen. Julen kan hurtig blive en noget feminin højtid, hvor der er fokus på bagning, julesang og at hele hjemmet skal dekoreres.

Der er da også mange mænd der godt kan lide at deltage i sådanne aktiviteter. Men der er også mange, som ikke er så vilde med det. Og det er vigtigt at der er lidt plads til det også.

Det kan du blandt andet gøre ved at have fokus på, hvad der kunne gøre din mandlige kæreste glad ved at have hængende fremme. En julekalender til mænd kan for eksempel pynte på det. Eller har han noget helt bestemt julepynt, som han gerne vil hive frem til den store årstid? Så er det vigtigt at lytte til ham i dette stykke. Der er formentlig mange andre ting, som du som kvinden i huset får lov til at bestemme.

Hvilke traditioner vil i skabe sammen?

Det er også vigtigt at tage en god snak om hvilke traditioner i er vant til at holde med familie og venner. Og hvilke af disse har i lyst til at hive med jer ind i jeres forhold – og måske kommende familieliv?

Der er rigtig mange traditioner derude om julen, men det er langt fra dem alle, som alle er helt vilde med. Det er for eksempel ikke alle, der synes at julegrød smager godt. Og måske synes kæresten at julesange er det værste i hele verdenen? Eller måske er han af den mening, at det ikke har været rigtig jul medmindre man har hørt en del julemusik.

Der er også en del mennesker, som efterhånden holder op med at give gaver til jul. Det er for eksempel noget man kun gør i familien, hvis man har små børn til stede eller lignende. Snak gerne med hinanden om hvorvidt i overhovedet er interesseret i at give gaver til jul. For nogle betyder det meget, imens det er en træls tradition for andre.