Derfor skal du bruge udprintet opskrifter når du laver mad.

Blækpatroner

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste folk i dag bruger deres mobil til alt hvad de laver. Heriblandt læsning eller opsummering af opskrifter bruges rigtig ofte, når der fx kokkereres der hjemme.

Vi kender det nok alle sammen. Man kan ikke lige huske fremgangsmåden at den der chili con carne. Eller hvad var nu det sidste der skulle i den mørbradgryde. Og den hurtigste metode er jo selvfølgelig at tage sin mobil frem. Problemet med mobiler i køkkenet tænker de færreste nok over, men der er rigtig mange uhygiejniske bakterier på din mobil. Man siger faktisk at ens telefon er mere ulækkert end et toiletbræt. Så kan man tænke lidt over den, næste gang du kigger på din telefon og bagefter putter hænderne ned i bolledejen. Der er ikke noget værre end at gøre andre syge med ens egen madlavning.

Vi anbefaler dig derfor at få købt nogle blækpatroner, og printe dine opskrifter ud i stedet for. På den måde slipper du samtidig også for at svine din mobil til under madlavningen. Hvilket vi også ser som et stort issue når man så er færdig med at lave mad.

Her på Mandemad synes vi det er lidt råt og old school ”på den gode måde”. Vi anvender derfor altid udprintet opskrifter når vi står og laver mad. Det gør bare oplevelsen noget anderledes i køkkenet.

Du tænker sikkert at det er besværligt, og papiret også hurtigt bliver beskidt, men vi har taget lidt inspiration fra pizzamanden. Deres bestillinger hænger lige foran dem, og det har vi taget til os. Så vores opskrifter hænger altid på væggen, og papiret bliver derfor aldrig beskidt under madlavningen.

Vi håber at du vil tage imod dette råd, og gør din kokkerering mere old school, og renlig. Og på den måde undgå unødvendige bakterier i din ellers meget vellykkede ret.