Overrask din date med Ribeye

beef

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Den perfekte menu til dig og din date

Hvis du har en date som er lige på trapperne, og du stadig at pinlig langt bagud med aftenens menu, så frygt ej, her kommer den ultimative sommermenu, som vil slå benene væk på din date.

Det er jo stadig sommer, og vejret er jo stadig dejligt. Vi forslår derfor at du tænder op i din grill (Ingen panik, Det er ok hvis du ikke har). På din indkøbsliste står der bl.a. 2 stk. Ribeye 200 – 300 gr. Diverse grøntsager f.eks. løg, cherry tomater, peberfrugt (hver kreativ!), samt en rigtig god rødvin.

Menuen står nu på ”Ribeye steaks med spidstegte grøntsager og rødvinssauce.

Først klare du alt forarbejdet, så som det første du gør, sørger du for at få spiddet dine valgte grønsager. De valgte grøntsager har du skåret ud i ca. kvarte stykker, og spiddet dem i din egen rækkefølge. Størrelsen på de udskårende grøntsagerne kommer selvfølgelig an på størrelsen af dine indkøbte grønsager.

30 – 40 min. Før din date ankommer, tænder du op for grillen, så du er helt sikker på at den når at få den rette temperatur.

20 min. før, begynder du at lave din rødvinssauce, så den kan stå klar og samtidig kan trække mere og mere smag (jo længere tid desto bedre).

Nu er det gyldne øjeblik kommet hvor din date står i stuen, og du er max presset. Men alt spiller indtil videre. Som det første byder du hende på et glas rødvin, så hun ikke bare kigger ud i luften. Det ville være så ærgerligt allerede at sætte dårlig spor nu.

Læg nu dine grøntsager og ribeyes på grillen, og sørg for at vide hvordan hun vil have sin bøf. Du kan evt. se stege tips lige her.

Server nu dine perfekt stegte ribeyes og grøntsager, med den mest fantastiske gastronomiske sauce streg du nogensinde har lavet.

Rigtig god date og god aften.

Tagged With

5 Replies to “Overrask din date med Ribeye”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.