Er du mand nok til denne her challenge?

Telte

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi vil her på mandemad udfordre dig til at gennemføre denne ultimative test.

Hvis du har lyst til at prøve noget nyt og spændende. Så skal du prøve at samle gutterne og arrangere en overlevelses tur, ude i det fri.

Vi giver her nogle tips til hvad i skal bruge til sådan en oplevelse.

Efter vores mening er der ikke noget der er mere mandigt end at leve i det fri, og fange sin egen føde, hvad end det er til lands eller vands. Sørg dog for hvis i jager til lands, at i har en jæger i blandt jer. Det giver en sådan en selvtilfredsstillelse at tilberede og spise den mad som man selv jeg skaffet sig.

Maden tilbereder i selvfølgelig over bål, med selv fundne grene og kviste. Til madlavningen kan man vælge at være lidt kreativ. En klassiker er at bygge et stativ at grene på hver side af bålet, så i kan lægge grenen med det spiddet bytte mellem disse grene. Opstilling gør det dermed muligt for jer at roterer byttet rundt. lidt ligesom en grill kylling. Ellers må man sørge for at have købt et stativ hjemmefra.

Et andet vigtigt element til sådan en drengetur er selvfølgelig telte. Her findes et hav af muligheder. Vi anbefaler at man ikke vælger kvalitet fra her. Det er af den årsag, at vejret i Danmark jo kan være meget svingende. Man bør derfor have et telt som kan holde til alt slags vejr. Desuden er der også lidt præstige i at have det fedeste telt i lejren.

Inden i tager af sted, så ligger i lige telefonerne hjemme på køkkenbordet, og tager kun én enkelt med, som er slukket. Denne bruges kun, hvis der sker en nødsituation.

Så se at få samlet kammesjukkerne, og få aftalt hvornår i skal ud og få lidt hård på brystet, samt styrket jeres fælleskab.