Madoplevelser i Europa, du ikke må gå glip af.

madoplevelser

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ud over mad, elsker vi også at rejse! Efter vores mening er én af de største oplevelsesfaktorer madoplevelser, og vi vil ikke gå på kompromis. Vi har derfor samlet denne liste af steder, som hver især har noget fantastisk at byde på.

Italien:

Italien er et fantastisk feriested, lige meget om det er i storbyerne eller i udkanten. Italien kan jo ikke komme udenom at det er hjemmet for pastaen og alle dens former. Der er et utal af pastaretter, og det kan være helt uoverskueligt at se sig igennem alle sammen. Vi kan derfor forslå, at du holder fokusset på dit valg af kød, eller vegetar. Det kan netop hjælpe dig med at sortere en masse valgmuligheder fra. Vores anbefaling er, at du vælger en pastaret med fisk. Fisk passer virkelig godt, og dertil kan du tage dig et glas kold hvidvin.

Frankrig:

Frankrig har så mange fantastiske seværdigheder, og det samme med spiselige specialiteter. Især i det søde køkken er Frankrig helt magnifique. Vi ved ikke noget bedre end at gå rundt i gaderne i Paris, og ende på én af deres dessert caféer. Her får man sig en kop varm kakao, med der til en Mille-feuille (På dansk, Napoleonskage). Og så sidder man der og nyder sin tilværelse, og ser på alle de mennesker som gå forbi dig.

Portugal:

Vi elsker at være i portugal. Kulturen og atmosfæren er så enestående. Når det går hen og bliver aften i de portugisiske byer, og det er tid til et lækkert aftensmåltid, er vi ikke i tvivl om hvad vi går efter. På de fleste restauranter serveres der Arroz de pato. Denne rissoto lignene ret er lavet på ande fond, og smager helt ekseptionelt godt. Det er et virkelig godt og solidt måltid, som selvfølgelig nydes med et koldt glas hvidvin.

 

Du kan se mere om andre rejsetips lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.