Mad til en rigtig herrefrokost

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes ikke noget så herligt, som en rigtig omgang mandemad til herrefrokosten. Ikke bare er selskabet forrygende, der skal også mættes maver i lækker mad og drikke i form af store festmåltider, der ikke hører den almindelige hverdag til.

Det særlige ved herrefrokosten er, at det ofte er et frirum for familie og kæresterne, hvorfor vi som mænd kan sætte tænderne i oceaner af kød og sovs – uden at skænke salaten de store tanker. Kort fortalt bliver der ikke sat de her usagte grænser ift. hvad vi kan spise af federe mad og i hvilke mængder. Derfor er udspilede maver en del af herrefrokosten, men det er intet problem. Slet ikke med en lækker menu planlagt. Men hvem skal stå for maden?

Catering klarer opgaven

Man behøver heldigvis ikke selv skulle i køkkenet, når man forbereder sin herrefrokost. I stedet kan man vælge at bruge et cateringfirma, som leverer lækker mad til selskabet. Man kun få leveret alle typer mad lige til døren: fra det italienske eller franske køkken til det danske, tyske eller… polske? Mulighederne er mange, men det skal naturligvis være velsmagende.

De fleste herrefrokoster vil dog i sidste ende vælge at fokusere på god dansk mad. Store bøffer med sovs og kartofler, stegt flæsk og persillesov etc. Alt dette er klassiske valg, der vækker stor begejstring!

Til forret kan man naturligvis vælge nogle udenlands inspirerede anretninger, men man kan også gå ombord i tarteletter eller måske i lækre sønderjyske delikatesser og pølser? Se mere til det her.

Desserten åbner igen op for mange muligheder, og ofte vil et cateringfirma kunne tilbyde en stor variation her. Skal dette også være dansk? Så bestil en god omgang æbletærte med flødeskum og knas!

Husk drikkevarer

Selvom du kan få leveret den gode mad, er det ofte op til dig selv at sørge for gode drikkevarer. Her kan man naturligvis købe de kendte øl og vine fra supermarkedet, men skal det være ekstra specielt, er der flere muligheder!

En god idé kan være at henvende sig til en øl- eller vinforretning, hvor du kan beskrive det planlagte måltid og få anbefalet de helt rette drikkevare. Det giver et glimrende sammenspil mellem mad og drikke – og så er det altid en fornøjelse at smage på nye vine og øl, særligt hvis de rammer maden til punkt og prikke.