Mad til de mindste mænd

madpakker

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De flest af os nyder nok mest at stå i køkkenet når vi skal lave noget særligt eller når vi får gæster og madbudgettet et det dobbelte af hvad det plejer at være.
Der er ikke noget bedre end at se gæster bliver imponeret, overrasket og glade over et specielt og veltilberedt måltid. Det er desværre ikke så ofte at det sker for de fleste af os især ikke efter man har fået små børn. Der er mindre tid til at lave mad og så er der noget som børn BARE ikke gider spise. Det kan godt tage madglæden fra mange, så rådet herfra er nyd det du har tid til of fokuser på at optimerer hverdagsmaden. Find glæde i at lave en genial madpakke til sønnike ( eller selvfølgelig også datteren)

Madpakker i hverdagen

Der er en stor tilfredsstillelse i at kunne smøre en madpakke som er sund, lækker, hurtig at lave og som bliver spist med glæde. Hvis man kan finde en håndfuld tips til dette, så kan man finde stor nydelse i madlavningen i det daglige. Som ved alt andet madlavning, så skal udstyret være i orden. Du har sikkert en god kniv, godt spækbræt og de mest basale ting for at kunne tilberede en god madpakke. Men så duer det ikke, hvis din lækre med kommer ned i en gammel utæt madkasse, hvor maden bliver slatten og stinker i hele skoletasken. Anskaf en god solid madkasse gerne i stål, så maden ikke får en grim plastikbismag. Et almindeligt syltetøjsglas i glas kan også bruges.

Madpakker er ikke bare rugbrødsmadder

Et stykke med leverpostej er slet ikke dumt i en madpakke, men det bliver måske lit trivielt i længden. Der er mange gode alternativer til rugbrødsmadder, som egner sig fortrindeligt til madpakker. Prøv pitabrød, wraps, pølsehorn, pizzasnegle, madmuffins eller tænker mere i sandwich, altså et flute, baguette eller lignende, med salat godt kødpålæg og en skøn dressing. Eller hvad med et fyldig salat med chinoa eller pasta og grillede grøntsager. Alt sammen noget som kan laves i forbindelse med aftensmaden og som ikke tager skade af en dag i køleskabet.

Prøv dig frem og se hvad der falder i dit barns smag.