Mad- og drikkevarer du kan erstatte med fitness produkter

gode fitness produkter

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Fitness træning er den dag i dag noget som ligger højt på de fleste personers prioriteringsliste, og mange skal gerne gøre en eller anden form for aktivitet mindst 3-4 gange om ugen. Har du et ønske om at omlægge din livsstil og begynde at gå mere op i din træning, så kan det være en svær omvæltning at skulle undvære nogle af det lækre mad- og drikkevarer – men det behøver det nødvendigvis ikke at være. Rigtig mange produkter er blevet nyfortolket, og gjort til sunde og nærende produkter som også kan gavne din træning. Her får du en liste over nogle af de mange produkter som du kan finde som fitness produkter.

Peanutbutter

En hver som spiser peanutbutter som tilføjelse på sit brød, vil have meget svært ved at undvære dette fantastiske produkt som smager helt vidunderligt – især ved en god morgenmad eller eftermiddags snack. Dette er der naturligvis tænkt på, og du kan derfor købe dig til en rigtig lækker peanutbutter som indeholder et minimalt indhold af grimme kalorier og er tæt på fri for fedt – og uden at den gode smag er tabt.

Salat dressing

Nogle kan sagtens spise en salat uden dressing oven på, mens andre ikke kan undvære sin dressing på en salat. Heldigvis er der blevet udviklet nogle rigtig lækre dressinger, som er fri for kalorier og fedt – så du kan spise din salat med dressing ovenpå, og stadig have god samvittighed efter du har spist.

Mayonaise

En rigtig god tunsalat kan ikke laves udelukkende på skyr eller creme fraise, der skal en klat mayonaise i før den får den rettet konsistens og en lækker smag. Prøv derfor en mayonaise fra mærket Walden Farms, som ikke indeholder nogen former for sukker eller kalorier.

Koffeinpiller

Er du typen der godt kan drikke et par energidriks i løbet af en dag, er det selvfølgelig en ting som du skal stoppe med, med det samme når du starter din livsstilsændring. Som en god erstatning kan du i stedet bruge koffeinpiller til at friske dig op. Dette er også en god pre workout, da du stadig kan optimere din energiniveau, men uden store mængder af sukker.