Måltidskasser for mandfolk: Rigeligt med kød

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du på udkig efter en måltidskasse, som har rigeligt med kød? Så er du havnet det rigtige sted. Vi guider dig til den bedste måltidskasse, så du får masser af protein og kvalitet for pengene.

Hvad er en måltidskasse?

Hvis du er ny i hele denne måltidskasseverden, kan vi lige hurtigt forklare, hvad en måltidskasse er, og hvad den indeholder. På den måde kan du få et større indblik i, hvorfor de er så populære i dagens Danmark.

En måltidskasse indeholder alle råvarerne til din aftensmad. Det vil sige, at du i din måltidskasse kan finde ingredienserne til dine måltider, en ugeplan og opskrifter til retterne.Det gør, at når du kommer hjem fra en lang og travl arbejdsdag, kan gå direkte i gang med madlavningen. Der findes et hav af leverandører af måltidskasser, og disse sørger naturligvis for, at dine retter er nemme og ligetil at gå til.

Det vil sige, at du kan forvente, at dine måltider tager maks. 30 minutter at tilberede. Derudover er der en stor fordel i, at det er kokke, der finder på ugens menu til dig. Det gør, at du slipper for at bruge tiden på at planlægge madplaner, men det betyder også, at du hver uge (eller hvor ofte du foretrækker at få måltidskasser leveret) kan få varieret, sund og proteinrig mad.

Hvilken måltidskasse skal du vælge?

Markedet for måltidskasser bliver ved med at vokse, og det gør, at du har en række leverandører at vælge mellem. Det betyder også, at priserne presses hele tiden, og udvalget af forskellige måltidskasser udvides i takt med, at konkurrencen skærpes. Hvis du er til måltidskasser, der leveres med rigeligt kød, er det oplagte valg at gå efter Aarstiderne. Aarstiderne leverer 100% økologiske måltider, der består af kød i fremragende kvalitet og friske grøntsager.

Nogle eksempler på måltidskasser fra Aarstiderne er LowCarbKassen, Livretter og KvikKassen. Det nemmeste for dig er at gå ind og læse om de forskellige måltidskasser for at se, hvilken menu der tiltaler dig bedst. Det er super simpelt at skifte måltidskasser løbende i dit abonnement, hvis du vil prøve noget forskelligt.

Få leveret ekstra kød med Aarstiderne

Én af de største fordele ved Aarstiderne er, at de tilbyder, at du kan købe ekstra kød og fisk. Det er oplagt for dig, som spiser masser af proteiner og sætter pris på noget ordentligt kød i fremragende kvalitet. Hvor meget ekstra kød og fisk du får i din måltidskasse, er afhængig af antallet af personer, som du har valgt måltider til.

Hvis du vælger +KØD-tilvalget til en måltidskasse til 2 eller 4 personer, får du 50% mere kød og fisk i din måltidskasse. Er der tale om en måltidskasse til 3 personer, giver +KØD-tilvalget dig 33% mere kød og fisk. Så hvis du er glad for kød og gerne vil have masser af det, er dette værd at tale med. Det er et populært tiltag for de kødspisende, der gerne vil være sikker på, at der er nok protein i kosten. Med +KØD-tilvalget i din måltidskasse er du sikker på, at du med garanti bliver mæt. På den gode måde!

Bemærk, at det ikke er til alle Aarstiderne måltidskasser, der er mulighed for at købe ekstra kød og fisk. Vær derfor opmærksom på det, når du skal vælge en måltidskasse og gerne vil have leveret ekstra kød til dine måltider.

En ekstra bonusinfo:

Hvis du får leveret måltidskasser med ekstra kød og fisk, kan du enten gemme resterne til dagen efter. Det er genialt for dig, der ikke har frokostordning på arbejdet, men er nødt til at medbringe din egen frokost eller madpakke.

Med resterne kan du se frem til en dejlig frokost dagen efter, som består af masser af kød og andre lækre proteinkilder. Mange ser det også som en mulighed for at spare penge på madpakker, der godt kan være dyre i længden, hvis du er typen, der kommer til at købe fastfood engang imellem.

Måltidskassen leveres lige til din dør

Mange foretrækker måltidskasser, fordi du kommer til at slippe for at bruge tid i supermarkedet, planlægge madplaner og transportere dine varer hjem.

Med en måltidskasse får du nemlig alt, hvad du skal bruge til ugens aftensmåltider leveret til døren. Det betyder, at du enten kan stå op en mandag morgen eller komme hjem fra en lang arbejdsdag og finde din måltidskasse lige udenfor din dør. Det bliver ikke nemmere.

Det vil sige, at du bare skal tage din måltidskasse indenfor og sætte varerne på plads. Du kan dermed gå i gang med aftensmaden lige når det passer dig. Det betyder også, at du ingen grund har til at rende hen til supermarkedet i dets travleste timer. Du har med garanti stået i en situation, hvor du skulle bruge noget i din madlavning, som du havde glemt.

Det sker ikke med en måltidskasse, for alt hvad du skal bruge, får du leveret. Det er super nemt og ligetil, og det gør altså, at det bliver sjovere at lave aftensmad igen. Det bedste aftensmad er det, som ikke er særlig tidskrævende, men smager fantastisk og giver dig en skøn madoplevelse.

Du kan også vælge en måltidskasse KUN for dig

Hos flere leverandører – herunder Aarstiderne inkluderet – er det muligt at købe en måltidskasse til 1 person. Det er genialt for dig, der ikke kan overskue at tænke kreativt, men stadig gerne vil have en sund og nærende mad. Du vil opleve, at kuvertpriserne er billigere, hvis du er eksempelvis 4 personer end 1 person. Dermed kan du overveje, om det giver mening for dig at købe til flere personer, så du er sikker på, at du bliver mæt, men også har mad til dagen efter.

Det er meget billigere end at købe til frokost dagen efter også. Derudover er der den store fordel, at du på dag 1 allerede har lavet maden. Det vil sige, at på dag 2 skal du blot opvarme maden og kan nyde den efter 10 minutter. Din måltidskasse kommer altså til at frigive dig en masse tid i din hverdag, som vi er sikre på, at du kan bruge mere fornuftigt.