Lav den ultimative pizza

pizza

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er weekend, og findes der en bedre måde at starte weekenden på end hjemmelavet pizza? Det er nemt at “snyde” når der skal laves hjemmelavet pizza, med en færdiglavet pizzadej og noget tomatpure og så ellers den topping man har lyst til oven på, men du får en meget bedre smagsoplevelse, ved selv at lave pizzaen fra bunden. Sprød bund med lækker frisk tomatsovs, og ordentlig cremet mozzarellaost, og hvad du ellers ønsker som topping 

Gør pizzalavningen til en helhedsoplevelse. 

Når du skal til at lave din pizza, så sørg for at du har tid til at lave den, og nyd hele processen, lav alt fra bunden, dejen og tomatsaucen.
Find din indre italiener frem, skænk et glas rødvin og gå så ellers i gang.
opskriften på den ultimative pizza dej finder du her 

Imponer dine gæster  

Hvis du får gæster på besøg, så prøv at lav nogle pizzaer med andet end klassisk fyld. Lav nogle pizzaer med noget lufttørret skinke og rucolasalat. Eller lammekød og halloumi ost som også er en lækker kombination.  

Hvilken vin passer til din pizza? 

Mange italienere er glade for at drikke prosecco til deres pizza, hvilket ikke er så udbredt herhjemme endnu, men som egentligt er synd, da det smager fantastisk til en god pizza.
Hvis man gerne vil have et glas rødvin, kan et glas chianti anbefales, da den lidt lettere men stadig smagfulde vin være perfekt til pizzaen.  

Lav ekstra og gem resterne 

Hvis du eventuel er typen der går i byen i weekenden, så kan det være oplagt at lave pizza til aftensmad og så gemme pizzaen, som du så kan spise når du kommer hjem fra byen, eller dagen efter igen, hvor man måske ikke orker at lave så meget og ofte ender med at bestille junk food, som netop kan undgås.