Lad mænd mødes om mad

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har været ansat i en virksomhed i længere tid, eller måske endda har en virksomhed. Så har du nok stiftet bekendtskab med teambuilding i en eller anden form. Det er uhyre populært i mellemstore virksomheder, hvor man skal lære hinanden godt at kende osv. Har man fat i dygtige event virksomheder til at stå for det, kan det sagtens være en stor succes. I mange tilfælde ender det med med at fuse lidt ud i halvdårlige selskabslege.

Event Republic der er et eventbureau i København laver blandt andet events for store multiinternationale virksomheder, men de laver også forskellige firma arrangementer, herunder også teambuilding. En af de muligheder de har brugt tidligere, er deres såkaldte gastronomiske teambuilding – og hvorfor er det så en genial ide?

Mad samler mennesker

Der er mange mænd, der er helt vilde med at lave mad, og sagtens kan bruge timer i køkkenet på at lave den perfekte steg og få sovsen til at smage himmelsk. Der er også mange mænd, der nærmest ikke vil nærme sig et køkken. Uanset om man tilhører den ene eller anden gruppe, så har de fleste dog det tilfælles, at de elsker mad.

Mad er noget af det, der virkelig kan samle mennesker, og noget som man kan nyde sammen. En gastronomisk teambuilding, hvor man bliver vejledt og guidet af en kok, er derfor en super fed måde at samle mennesker på. Her kan de blive udfordret, uanset hvor langt deres evner så end måtte række med et par køkkenknive i hånden.

For mange kan det også være lidt af en øjenåbner, når de finder ud af, at det faktisk ikke behøver kræve det helt store at lave noget mad der smager himmelsk. Så på den måde kan det starte en helt ny interesse, og så er det pludselig at sådan noget bliver husket og ikke er glemt to dage efter.