Kom i gang med at sanke.

Sanke

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du lyst til at sanke, eller er du allerede i gang?

Læs med her, hvor vi fortæller dig lidt om denne fantastiske madlavnings oplevelse.

Efter vores mening, er der ikke noget mere fantastisk, end at kunne servere noget mad som man selv har været ude og anskaffe sig i naturen. Det giver en anden form for ejer fornemmelse, når man selv har været ude på rov efter den mad som man skal have.

Når du finder råvare i naturen, er de automatisk også meget mere friske, end hvis du har taget dem fra grøntafdeling i din lokale dagligvareforretning. Dit slutprodukt vil derfor have meget mere smag, og give dig og dine evt. med spisere en optimeret madoplevelse.

Når du sanker, skal du selvfølgelig være opmærksom på de råvarer som du tager med hjem. Ikke alle er beregnet som menneske føde, og kan derfor være meget giftige. Du skal derfor undersøge hver råvare som du ikke kender, om de er giftige eller ej.

Du kan finde dine råvare et utal af steder på landkortet. Et sted at starte hvis du er nybegynder er fx ude i skove. Skove er et rigtig godt sted at starte, og det er nærmest bare et stort spisekammer. Her findes der virkelig mange forskellige gode og lækre råvare, som bare står og venter på at blive brugt. Du kan bl.a. finde mange former for svampe og bær, som kan implementeres i din madlavning.

Tænker du at det bliver for besværligt at skulle lede, uden nogen som helst viden om de forskellige råvarer, så frygt ej. Der findes en app, som giver dig en samlet oversigt over hvor de bedste steder til at sanke er. Den giver dig samtidig også oversigt over hvilke råvare som er spiselige. Og sidst men ikke mindst, får du også en lang række opskrifter igennem appen. Læs mere om appen, lige her.