Hvordan spiser man soldater af?

Hvordan spiser man soldater af?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Soldatermad. Hvad er det for en størrelse? Jo, hvis man skal lave god gammeldags soldatermad, så skal man lave store portioner, og det skal samtidig være en ret, der kan mætte mange munde i meget lang tid. Tag eksempelvis kartoffelmos. Det er en ret, der er relativ nem at lave. Den kan stå og hold sig varm i gryden i lang tid, og det er en ret, som kan ligge længe i maven og give energi, selv når soldaterne er meget fysisk aktive. Det samme bør eller kan man gøre, når der er tale om erhverv, hvor manden (eller kvinden i disse meget stramme ligestillingstider), er ude og arbejde som eksempelvis håndværker, stilladsarbejder eller andet praktisk erhverv, hvor kroppen kommer på arbejde.

Hvis din partner alternativt arbejder med at tømme dødsbo, skal der også bruges en masse kræfter rent fysisk – udover at der skal bruges en masse mentale ressourcer på at udvise empati og respekt – da møbler ofte skal bæres ud af de pågældende dødsbo og placeres i en lastbil. Det kan være ekstremt udmattende arbejde, og derfor er det exceptionelt vigtigt, at der bliver fyldt noget ordentlig brændstof på tanken ved middagsbordet.

Men hvad kan du lave, som er både mættende og velsmagende for lad os være helt ærlige. Der er ikke nogen stor kulinarisk glæde ved at spise kartoffelmos. Så en af de ting, vi vil foreslå, du kan smide i hovedet, hvis du har et fysisk job som førnævnte tømning af dødsbo, er lasagne eller en anden pastaret, hvor du både får en ordentligt skud kulhydrater, proteiner og fedt. Du skal samtidig lave denne ret med en ordentlig omgang grøntsager for også at blive fysisk mæt og ikke blot blive fyldt op med tomme kalorier fra kulhydraterne. Men eksperimenter lidt med maden, så bliver det også sjovere i køkkenet.