Skal du, eller din virksomhed have etableret et møde?

hindsgavl slot

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kunne du tænke dig at holde dit eller jeres møde i ekstravagante omgivelser? Vi her på Mandemad har vores favorit når vi skal holde vores møder i teamet.

Hindsgavl slot i Middelfart, sørges der for at et møde vil blive skræddersyer præcis efter dine behov. Du behøver derfor ikke spekulere over de små ting som forekommer under et møde. Du kan derfor koncentrere dig om de allervigtigste ting, som du skal have styr på.

Hindsgavl slot stiller bl.a. udstyr til rådighed fx projektor, whiteboard, PC mm.

Noget af det absolut vigtigste ”efter vores mening”, som man heller ikke har lyst til at spekulere på ved en afholdelse af et møde, er servering af maden. Misforstå os ikke, vi elsker at lave mad. Men ved afholdelse af møder er der så mange andre faktorer som spiller ind. Det er derfor så stort en hjælp at dette er på andres skuldre.

Hindsgavl slot tilbyder forplejning i alle tidsrum, hvad end det er morgenbrød eller tre retters aftenmenu. Vi har været så heldige at prøve deres 3 retters aftenmenu, og det var en smagsoplevelse vi ikke vil have været foruden.

Slottet har hele 15 mødelokaler som er unikke hver især, og de tilpasser sig til forskellige former for arrangementer og mødetyper.

Hindsgavl slot store areal giver et hav af muligheder. Det er bl.a. et hit for virksomhederne der kommer, at afholde teambuilding på de forskellige arealer. Desuden giver naturen rundt omkring slottet, et rigtig godt boost i pausen, og man bliver fyldt med energi.

Er du/i langvejs fra, er det selvfølgelig muligt at tage en overnatning på nogle af deres 120 værelser. Vi var hurtigt inde og tage et kig på dem, og vi blev mødt af et super lækkert og lyst værelse. Her ville det uden tvivl være perfekt at tage en slapper efter en lang dag.