Sjove, skøre og brugbare gadgets du bør have i dit køkken

Gadgets

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kød klør:

Kunne du godt tænke dig at få din indre bjørn frem i dig når du skal servere din pulled pork? Det er der selvfølgelig råd for. På diverse gadget shops kan du finde dig et sæt kød klør, som gør hele pulled pork oplevelsen meget sjovere. Så se få skaffet dig sådan et par, så du kan få sat klørene i det stykke kød. Dette sæt står til 69,-

Ikettle:

Hvis du heller ikke er A-menneske, og gerne lige vil ligge 5 minutter længere, i stedet for at få lavet din te eller instant kaffe. Så sørg for at få købt dig en Ikettle, Dette er en elkedel hvortil der høre en applikation. På denne applikation kan du fra din telefon tænde for din elkedel, og du behøves derfor ikke gå ud i køkkenet for at lave det varme vand. (Note: Du skal selvfølgelig huske at fylde vand i inden du går i seng) Sådan en sag står til 999,-

Forklæde:

Hvis der er noget som kan sætte præg på din personlighed i køkkenet så er det dit forklæde. Her findes der et hav at variationer. Der er fx læderforklædet, som signalerer at du går op i dit køkken og er professionel omkring dit håndværk. Så er der de sjove forklæder, hvor du kan få med sjove tekster, eller diverse vedhæng. Her kan prisen svinge helt fra under 100,- og op til et par tusind.

Popcorn maskine:

Vil du gerne have hele huset til at dufte som en biograf, når du alligevel skal have en filmaften lørdag aften, så skal du anskaffe dig en popcornmaskine der laver popcorn som biografen laver dem. For det første, så er det lidt hyggeligt at se dem springe op fra gryden, og for det andet, så slipper du får at få popcorn som lige har fået 2 sekunder for meget. Sådan en maskine står til 499,-.