Gået død for mad idéer?

Hotel Kirstine

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det sker ofte at man kan gå død i madplanlægningen, når man har lavet flere retter tilstrækkelig mange gange, og bare ikke kan finde på flere, når man sidder og spekulere over den kommende uges madplan. De fleste elsker at forny deres egne madoplevelser derhjemme, og lave noget variation i retterne – men det er ofte sådan, at man lige skal have et skub, for at få de idéer som kan forny ens madlavning. Der er en række forskellige metoder, hvor du kan søge inspiration, som bliver oplistet her.

Søg inspiration gennem tryk

De fleste søger efter inspiration på nye retter, enten i bøger eller på internettet, og det er også er rigtig god måde at finde nogle gode idéer til at nytænke madlavning, både i form af helt nye retter, eller nyfortolkninger af gamle retter. Problemet ved at søge i bøger eller på nettet er, at du ikke ved hvordan det smager når det står færdig – og du kan derfor ikke forstille dig fuldstændigt, hvordan oplevelsen kommer til at være.

Søg inspiration gennem smagsløgene

Den bedste metode til at få inspiration til sine aftensmåltider, er uden tvivl at gå ud og opsøge smage, og anretninger – altså gå på restaurant, og prøv nogle retter som du aldrig har prøvet før, og få inspiration herigennem. Du vil få en meget bedre fornemmelse af hvordan du kan lege med de forskellige råvarer, når du selv sidder med en anretning, og smager dig igennem den. Du vil formentlig også opdage nogle helt nye måde at tilberede forskellige råvare på. En anbefaling til dig er, at du besøger Hotel Kirstine, og får en lækker madoplevelse. Her kan du få de klassiske danske retter, med en et mere moderne touch. Hagen er, at dette naturligvis er dyre end at søge sig igennem bøger og internettet – men du vil få en bedre føling med hvordan råvare hænger sammen.