Fyr den af til temafest

Fyr den af til temafest

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du en del af en vennegruppe, hvor i ofte holder middage og større eller mindre fester for hinanden. Dette kunne eksempelvis være et månedligt møde, hvor I spiser noget lækkert mad og efterfølgende rafler eller spiller kort. Det var stort i halvfemserne og start nullerne, men desværre er det ikke så populært længere. Men når I er vant til at mødes til nogle forskellige arrangementer, så er I formentlig også glade for at møde til både påske- og julefrokost, når chancen byder sig, og når familien tillader det. Det er jo trods alt ikke altid, ungerne eller fruen giver dig fripas til at tage ud og hygge dig, hvis der er ballade på hjemmefronten. Og det kan der som bekendt være relativt ofte.

Men vi har et forslag til jer, som er vant til at fejre hinandens selskab. I stedet for at køre en tur til München når kalenderen skriver oktober, så kan I fejre en ordentlig omgang oktoberfest i egne rammer. Enten kan I besøge den lokale Heidis Bier Bar sammen med en masse andre festglade danskere i tyroler kostume, eller også kan I gøre det hele hjemme og købe oktoberfest pynt. I kan finde både kostumer, oktoberfest pynt til bordet og væggene. Så mangler I bare alle de mange bayerske bajere, der kan gøre enhver kedelig begivenhed til en fest.

Holder I en temafest, kræver det næsten, at I alle møder op i passende udklædning. Holder I en oktoberfest og ikke har oktoberfest pynt, så bliver det sgu nok en tam oplevelse for jer alle sammen. Går I i stedet all in, så vil alle også få en langt sjovere oplevelse. Det eneste I da mangler, er pigerne. Her kan I jo tage en smuttur ind til byen og få kvindeligt selskab, eller I kan invitere kvinder med til jeres fest hjemme i privaten.