Frokosten kan være meget mere end rugbrød

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Oplever du ofte, at frokosten består af en rugbrødsmad med pålæg? Eller køber du en slatten sandwich på den lokale tank? Frokosten er et vigtigt måltid i løbet af arbejdsdagen. Energidepoterne skal fyldes op, så du har overskud til arbejdsdagen mange gøremål. En god og mættende frokost giver dig energi og holder dig mæt længe. Samtidig er en god og velsmagende frokost med til at holde dit blodsukker stabilt, så du ikke hopper i slikskålen kl. 15.

Frokostordning på arbejdspladsen

En frokostordning på arbejdspladsen er en ideel løsning. Det sikrer, at alle medarbejdere får en sund og velsmagende frokost. Torvekokken tilbyder frokostordninger i Køge og andre steder i landet. Med en frokostordning får I dejlig frokost leveret lige til arbejdspladsen. Find den frokostordning som passer til dig og dine kollegaers behov, og vælg gerne en ordning så der er noget for enhver smag. Tag et kig på Torvekokken.dk og find den frokostordning der passer til dig og din arbejdsplads.

Med en kantineordning bliver det ikke nemmere at holde frokostpause, da dig og dine medarbejdere blot skal sætte jer til bords og nyde jeres mad.

Prioriter frokosten på jeres arbejdsplads

Frokostpausen er ikke bare en nødvendighed for arbejdsdagen men også en god mulighed for kollegialt samvær med dine kollegaer. I frokostpausen har medarbejderne nemlig mulighed for at drøfte arbejdsrelateret stof med hinanden og på den måde opnå god sparring. Samtidig er en hyggelig frokostpause med kollegaerne med til at højne arbejdsglæden. Når medarbejderne lærer hinanden godt at kende og har mulighed for at spørge ind til hinandens liv, højnes arbejdsglæden. En høj arbejdsglæde blandt medarbejderne er desuden med til at øge effektiviteten.

Derfor er det vigtigt at prioriterer frokostpausen og skabe gode rammer for frokostpausen. Dette kan du og din virksomhed gøre ved at sørge for et godt kantineområde, hvor maden kan nydes.