Hvorfor du ikke må vente med årets firmajulefrokost planlægning!

julefrokost

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal din virksomhed også have den vildeste julefrokost i år?

En af årets største højdepunkter er helt klart den årlige julefrokost på arbejdspladsen. Og du som arrangør har virkelig din sag for at skabe den bedste fest. Dette er der selvfølgelig råd for. Rundt omkring i landet afholdes der hvert år de største julefrokostarrangementer, med det bedste live musik og den fedeste fest. Og vi her på mandemad er selvfølgelig deltagende.

Vi ved godt at sommeren stadig er over os, men hvis man skal have plads på én af Danmarks største julefrokoster er det ved at være tid til at tilmelde din virksomhed, inden de er udsolgt. Husk på, det er jo den fedeste fest på hele året.

Her hos mandemad teamet, kan vi godt lide at variere. Vi vælger derfor at tage til forskellige lokationer hvert år. Dette har vi valgt at gøre af to årsager.

Først og fremmest kan vi godt lide at prøve forskellige køkkener, forstået på den måde, at vi gerne vil prøve hvert lokations menuer. Dette gør vi for at sætte de forskellige lokationer op imod hinanden hvilket vi også selv kan lære noget af. For det andet så elsker vi bare at netværke, og komme ind på livet af nye mennesker.

Vi kan klart tale for at deltage i én af alle disse arrangementer. Du kan som julefrokost ansvarlig, roligt lægge dit ansvar lidt bag dig, og koncentrere dig om dit arbejde. Noget helt andet er at menuen er så ekstravagant at det ikke kan betale sig at lade være. Og som det allervigtigste, er fri bar inkluderet i alle arrangementer det meste af aftenen/natten.

Musikken skiftes løbende hele aftenen og er altid i top. Her spiller nogle af de største navne vi har her i Danmark.

Så skynd dig at få tilmeldt din virksomhed til én af årets julefrokoster, så i kan få den fedeste aften sammen.