Det ultimative festivals kit, af konserves.

festival

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er der noget mere drengerøv, end at være på festival? Vi elsker at bruge vores sommer på landets forskellige festivaler. Når vi er på festivaler, har vi selv sørget for vores mad. Det gør vi fordi det er hyggeligt at sidde i sin camp med gode kammerater og nyde sin mad sammen. Og så er det også billigere, eller måske er der bare råd til flere øl. I dette indlæg nævner vi de madvarer vi plejer at have med, og hvad det kan bruges til. Følg også med i hvor de forskellige events er, lige her.

Knækbrød:

Som det basiske element i lejren bruger vi altid knækbrød, da det ikke bliver tørt, og samtidig kan holde sig længe. Og så smager det bare meget bedre end det kedelige rugbrød. Ovenpå vores knækbrød kommer vi som regel makrel i tomat, eller pesto. Makrellen giver fylde i maven, så du kan blive mere eller mindre mæt, hvor pestoen mere er over i snack kategorien.

Hummus:

Hummus er virkelig godt, og ligger sig samtidig godt i maven. Vi spiser både vores hummus som det er i pakken eller oven på vores knækbrød, alt efter lyst og situation. Hvis vi skal have lagt en god bund, og skal være væk fra campen længe, er det for det meste hummus som står på menuen.

Dåse majs:

Som en lille appetiser, hvis man er blevet sulten for tidligt, er en klassiker at åbne sig en dåse søde majs. Det er nemt og hurtigt at guffe i sig. Så frem med skeen, hvis du så frem har fået husket sådan en.

Syltede drue agurker

Skal du have en hurtig snack, og samtidig holde din væskebeholdning oppe i sommervarmen. Så skal du huske at have drueagurker med dig. De er et must have.

Nødder:

Skal i sidde og hygge jer i campen, med lidt snacks. Så glem ikke at have diverse nødder med. Det er hyggeligt at sidde med, og så er det samtidig godt for fordøjelsen, til den allerede hårde kost du måske allerede har indtaget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.