Få styr på indretningen før din mad

Få styr på indretningen før din mad

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mandemad, hvad er det egentlig for en størrelse? Er det blot mad, der er lavet til mænd, eller er det omvendt mænd, der laver noget lækker mad. Egentlig er det op til den enkelte at vurdere, hvad der ligger i ordet. Vi ynder at have den holdning, at det er mad til ”rigtige” mænd – med al respekt. Det er mad, som vi i generationer har fået prakket os på, kun hører det mandlige køn til. Store bøffer og god rødvin, det er eftersigende rigtig mandemad i nogens øjne.

Men hvordan skal man nyde sin mad, når det ofte er vores kvinder, som køber servicen til hjemmet. Findes der overhovedet tallerkner, bestik og glas, der kan være en lille smule maskuline, eller det hele Royal Copenhagen med malede blå blomster. Ganske givet.

Du kan dog have et ord at skulle have sagt, når det kommer til indretningen i hjemmet. Køb nogle fede designermøbler, som kan give jeres hjem noget kant, og hvor du som mand får mulighed for at udtrykke dig symbolsk. Det kan eksempelvis være de meget maskuline lamper fra Flos, hvor standeren består af eksempelvis en pistol eller et gevær. Disse fås i både sølv og gulv, og det er langt fra alle hjem, hvor denne ekstravagante bordlampe passer ind. Men har du nosser til det, kan lampen formentlig sagtens være en del af jeres hjem inden for kort tid.

Designermøbler kommer i mange priser og varianter. Du er derfor sikret ikke at skulle ende som en anden tåbe i Luksusfælden, blot fordi du køber nogle lækre designermøbler til hjemmet. Vi ved samtidig, at langt de fleste af vores læsere er fornuftige, hvor man i stedet for blot at gå ud og købe det første og det bedste, researcher man og sparer op til de ønskede produkter igennem længere tid.