En rigtig mand, giver også sin hund ordentlig mad

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du den type, som selv gerne vil have at din mad er lavet af de bedste råvarer, og at der er så få tilsætningsstoffer. Går du lige så meget op i at din hund får samme kvalitet, som du selv gerne vil spise? Hundes kroppe og fordøjelses systemet er ikke mindre sarte end os menneskers, og de kan lige så vel få problemer med mave og tarme, ved at spise de billige alternativer.

Har lige så meget brug for fibre og vitaminer

Vi mennesker går meget op i at vi får den rette mængde fibre og vitaminer, så vi kan blive ved med at holde os glade og friske. Lever vi af færdigretter hverdag, vil vi tydeligt mærke at energien og glæden ikke er der i lige så høj grad, som hvis vi lever sundt og varieret. Det samme gælder altså også for din hund.

Hvis du skal have nogle forhåbninger om at have en hund som trives, og har energi til at lege, så skal du også give den noget hundefoder, som er i en god kvalitet – og som indeholder de helt rigtige vitaminer og fibre. Vælg noget hundefoder som er lavet af naturligvis produkter, så du er sikker på at din hunde ikke vil opleve gener i den mave- eller tarmregion.

Udover at din hund vil opleve en forøget livsenergi, så vil du også kunne mærke på dens pels og skind, at kosten du giver den, også er i meget bedre kvalitet. Lidt ligesom vore menneskers hud og hår, hvis vi spiser rigtig.

Behandle derfor din hund, som du selv vil behandles, hvad angår mad. Vi har de samme behov, og har det begge godt, når vi får det rigtige at spise hverdag.