Distraher dine børn når du skal lave mad

Madlavning i køkkenet

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Middag med vennerne

Skal du til at lave den helt store middag for vennerne og vil du gerne gøre dette uden børnenes hjælp, så bliver du nød til, at få dine børn til at lave noget andet imens. De fleste kender det vist godt når vi siger, at børn er meget opmærksomhedskrævende. Det er de selvfølgelig specielt, når du skal til at lave noget vigtigt. De vil gerne være med til det du er i gang med, men det du laver, er måske meget svært og kræver koncentration og erfaring. Hvis dette er tilfældet, så hjælper det ikke noget, at der kommer børn der forstyrrer dig fra tid til anden.

Vælg det rigtige legetøj

Du ved at når der skal forberedes til en middag, så kræver det en stor portion koncentration og overblik. Derfor må børnene blive underholdt på en anden måde, de kan underholde sig selv. Hvis du giver dem det rigtige legetøj, så kan du få dem til at underholde sig selv i timevis, uden at blive forstyrret. Det du har brug for, er legetøj fra denne her side, hvor du kan finde det meste de små kan lege med. På den måde kan du lave mad i fred og sørge for at middagen bliver god, så vennerne også bliver tilfredsstillet.

Den lækre mad kommer ikke af sig selv

Selv om børnene har brug for meget opmærksomhed, så mener de det kærligt, men det kan stadig være meget forstyrrende. Lige når det kommer til alle de lækre madretter, så skal opmærksomheden rettes mod madlavningen, ellers er det ikke sikkert, at maden kommer til at blive lige så lækker. Intensionen er jo at kunne lave et lækkert måltid, som kan nydes i rug og mag. Bare forstil dig hvis anden fik for meget eller der er noget, som ikke har fået den kærlige hånd, som det fortjener. Det kan få en stor betydning for hele middagen.