Dette kan du servere, når gutterne kommer på besøg

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er ikke mange ting, der slår at få besøg af vennerne. Det kan være, de kommer for at se fodboldkampen med jeres yndlingshold, eller bare fordi I ikke har noget bedre at give jer til. Der behøver ikke altid være en undskyldning for at samles, og der er næsten altid garanti for hygge og gode grin. De ting I spiser og drikker, kan være med til at gøre sammenkomsten endnu bedre, så her kan du finde nogle ideer til, hvad du skal have styr på, hvis det er dig, der skal lægge hus til besøget fra gutterne.

Find ud af i god tid, hvornår de kommer

Hvad der skal serveres af mad og drikke, kommer meget an på, hvilket tidspunkt af døgnet dine venner ankommer på. Hvis de kommer om eftermiddagen kan det være, at det er en kop kaffe, de skal bydes på. Det kan både være en traditionel filterkaffe, kaffe fra en espressomaskine eller en kapselmaskine – du kan her finde kaffekapsler til Nespresso, hvis det er sådan en, du har. Du kender sikkert dine venner godt nok, til at vide hvilken slags kaffe de godt kan lide.

Kød og øl plejer at være en sikker vinder

Der er en lille stereotype om, at hvis mænd bare har kød og øl, så klarer de den nok – og den stereotype er der nok en smule sandhed i. Mænd plejer at være nogle ret simple væsner, når det kommer til mad og drikke, så der skal ofte ikke mere til end dette. Denne form for spise kan tages i brug til de fleste begivenheder, om det bare er en almindelig komsammen eller en Superbowl. Så kan du give den lidt ekstra gas med tilberedningen, så det alligevel bliver en smule specielt, frem for bare et kedeligt stykke kød.