Vil du holde den perfekte herrefrokost?

Frokost

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

 

Kender du en, eller skal du selv arrangere en frokost for alle drengene? Vi har her den perfekte vært til din herrefrokost for dig og gutterne.

 

Oluf Bagers Mødrene Gård er et idyllisk bygningsværk som ligger lige midt i Odense C. Dette hus har masser af historie bag sig, og det kan noteres helt tilbage til 1600 tallet, hvor den odenseanske købmand Oluf Nielsen Bager opførte huset. Den nuværende ejer har nu siden 2014, drevet denne fantastiske restaurant Oluf Bagers Gård.

Bestiller du dit arrangement her, får du nogle fantastiske timer, i deres unikke renæssancestue. Som vil blive pyntet efter jeres egne behov.

Oluf Bagers Gård har to menuer som er tilrettelagt efter sæson. Du kan til frokost få fornøjelsen af deres lækre højbelagte smørrebrød, hvilke er noget af en smagsoplevelse, og til en god pris. Smørrebrødet er belagt med sæsonen bedste og nøje udvalgte råvare. Der er både mulighed for kolde og lune anretninger.

Foregår din frokost i stedet om aftenen kan Oluf Bagers Gård også sagtens diske op med et godt tiltag. Deres aftenmenu består af en helt igennem udsøgt 9 retters menu, som er bestemt efter årstidens sæson. Denne aftenmenu vil blive serveret af tre omgange. Serveringen foregår på små fade og i skåle, så du i eget tempo kan smage dig igennem disse visuelt flotte anretninger. Som en ekstra bonus får i også 2 glas hvidvin inkluderet i prisen.

Hvis frokostens lokation allerede er fundet, køre Oluf Bagers Gård også mad ud af huset, og du vil derfor ikke blive snydt for en madoplevelse af ren særklasse.

Så er du den heldige person som der for lov til at arrangere jeres frokost i Odense C, så kan vi her fra mandemad klart anbefale dig at kontakte Oluf Bagers Gård. Her får du en hyggelig dag med masser af kvalitet sammen med drengene.

2 Replies to “Vil du holde den perfekte herrefrokost?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.