Arranger et brag af en nytårsfest for dine venner

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Inden vi får set os om, er 2019 omme. Årets afslutning og det nye års begyndelse fejrer mange med et brag af en nytårsfest. Er du en af dem som kan lide en nytårsaften med god mad, lækre drinks og dans til den lyse morgen? Du kan nemt arrangere din egen nytårsfest for dig og dine venner og gøre aftenen til en hyggelig og særlig aften med dine nærmeste venner. Herunder får du en guide til, hvordan du arrangerer et brag af en nytårsfest for dig og dine venner.

God mad og lækker vin

Når du har inviteret dine venner til nytårsaften hjemme hos dig, er det blevet tid til at overveje, hvilken mad og vin du vil servere for dine gæster.

Er du en haj i køkkenet? Så kast dig ud i at lave lækre, hjemmelavede retter.

Vil du gerne slippe for besværet med madlavningen? Bestil en lækker nytårsmenu 2019 og få maden til jeres nytårsaften leveret lige til døren. Alt du skal gøre, er at servere den lækre mad for dine gæster. Lyder det som den perfekte løsning til dig? Læs mere og bestil nytårsmenuen hos DiningSix.

Pynt bordet og forbered underholdning

På selve dagen kan du bruge lidt tid på at pynte bordet pænt. Køb farverige serpentiner, bordbomber og pæne servietter og dæk et festligt bord. Fold servietterne fine, læg bestikket ordentligt og puds evt. dine vinglas, så de skinner på bordet. Sæt et par lysestager på bordet for at skabe en hyggelig stemning.

Der kan være lang ventetid fra Dronningens nytårstale til at klokken slår 12. Forbered derfor lidt underholdning som I kan hygge jer med i mellemtiden. Det kan f.eks. være et sjovt brætspil, en quiz eller et drukspil. Alt efter jeres tempo på selve aftenen, kan I vælge den underholdning der passer bedst til jer.