5 grunde til at bruge kontaktlinser når du laver mad

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Briller er en god ting, og de er en stor hjælp i hverdagen, enten hvis man har lidt svært ved at læse det med småt, eller hvis man ikke kan se trafikskiltene i en forsvarlig afstand. Men er briller helt gode, når man står i køkkenet og laver mad? Eller er kontaktlinser måske et bedre alternativ, når man står og laver mad?

Vi vil godt komme med nogle gode grunde til, hvorfor man bør gå med kontaktlinser frem for briller, når man står i køkkenet og laver mad.

Undgå dug for synet

En af det mest typiske, og irritable ting ved at have et par briller på i køkkenet er, når man åbner for ovnen eller løfter låget på gryden, og så er brillen helt dugget til. Så kan man stå der i 30 sek. Og vente på at de har dugget af, så man kan se hvad der foregår igen. Er du bruger af kontaktlinser, så vil du aldrig opleve dette problem længere.

Du skal ikke skifte mellem brille og ikke brille

Du kender til sikkert til, når du skal læse en opskrift, så har du brug for at se igennem brillerne, mens eller har du ikke brug for at have brillerne på. Med kontaktlinser slipper du for at skulle regulere dine briller op og ned hele tiden. Derudover slipper du formentlig også for hår i maden, som dette også kan ende med.

Skær løg uden at øjenene løber i vand

Der er som sådan ikke noget belæg for dette. Men nogle personer oplever at det er blevet nemmere for dem at skære løg, efter de har fået kontaktlinser. Derfor kommer denne fordel også med på listen, over gode grunde til at have kontaktlinser på i køkkenet.

Tænker du at du gerne vil prøve at have kontaktlinser i, i stedet for briller, så gå til din lokale optiker, og hør om dine muligheder.